Selskaber

De skal holde fest, det skal være en stor dag og intet må glippe?
Så er det på Taastrup Park Hotel arrangementet skal holdes og det skal være os den største fornøjelse.

Det forpligter at have 4 stjerner, så derfor kan De trygt overlade Deres fest i vore hænder. Lige fra De bestiller festen hos os og til de sidste gæster er gået, kan De være sikker på, at vi vil gøre alt for, at netop Deres fest bliver en uforglemmelig oplevelse.

De er mere end velkommen til at benytte Dem af vort dygtige personales viden, når De skal sammensætte menu og evt. har et specielt ønske med hensyn til vine. Sammen aftaler vi farver på duge, servietter samt lys og blomsterdekorationer, således at De får den flotteste fest.

I selskabbrochuerens menu kan De bl.a. vælge mellem 10 forskellige forretter, 10 forskellige hovedretter samt 10 forskellige desserter. Hertil kommer et stort udvalg af mellemretter og natmad, så derfor tør vi godt garantere, at De kan sammensætte en menu der er lige efter Deres smag. Måtte De alligevel have et specielt ønske, står vor dygtige Køkkenchef gerne til rådighed.

Såfremt nogle af Deres gæster skulle have lyst til at overnatte på hotellet, tilbyder vi værelser til halv pris. Således koster et enkeltværelse kr. 300,00 og et dobbeltværelse kr. 250,00 pr. person.

Vi tilbyder gratis værelse til værtsparret.

Skulle dette give anledning til yderligere spørgsmål, er De meget velkommen til at kontakte os, ligesom De altid er velkommen til at komme forbi og se vore hyggelige lokaler.

Vi ser frem til at kunne byde Dem og Deres gæster velkommen på Taastrup Park Hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *